3 Eylül 2015 Perşembe

ALS ÖZEL EĞİTİM 0850 800 14 26

 NEDEN FARKLIYIZ ¿

        İngilizceyi anlayıp konuşamamak hepimizin ortak sorunudur. Hepimiz bütçemizi zorlayan maliyetlerdeki kurslarda hem paramızı hem vaktimizi harcadık. Peki artık Konuşarak İngilizce öğrenmeye ne dersiniz?
       

 Bildiğiniz ''Pratik İngilizce'' adı altındaki gramer ağırlıklı ders klişelerini unutun. Çünkü biz size ''İngilizce Konuşma ortamı'' sağlayarak gramer eğitimin dışında Dünyanın birçok ülkesinden gelecek onlarca arkadaşla İngilizceyi Konuşarak öğrenmenizi vadediyoruz.
  Hepimizin bildiği gibi dil öğrenmek çok çaba gerektirir. Elbette gramer eğitimi almak gereklidir. Bunun aksini söylemek doğru olmaz. Ama bunun yanında öğrendiklerimiz; pratik yapma imkanı bulamazsak uçup gidecektir. Lisede ya da Üniversitede öğrendiğimiz bilgilere bir göz atmak istesek acaba bu bilgilerin ne kadarına ulaşabiliriz? 
Eğitim kalitesi öğrencinin çabası ile birleştiği zaman ortaya muhteşem çalışmalar ve sonuçlar çıkar. Bu konuda hepimiz aynı fikirdeyiz. Ancak bazen bu durum biraz yetersiz kalabilir. 
ALS Group olarak yabancı dil öğreniminde daha verimli olacağını düşündüğümüz bir sistemle eğitim vermekteyiz. Pratik Konuşma Yoğunluklu derslerimizle İngilizce konuşmaktan çekinmeyeceksiniz. Bu sistemle çalışan bir okul olarak öğrencilerimizin İngilizceyi kısa sürede ve sıkılmadan aksine eğlenerek öğrenmeleri bizleri de oldukça mutlu etmektedir.
Unutmayın İngilizceyi Kitaplardan değil Pratik yaparak öğrenebilirsiniz. Ve bu da ancak bu ortamı oluşturarak yapılabilir. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin. Pişman olmayacaksınız...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder